top of page
4th Carousel JokeAbby's Joke of the Week
00:00 / 00:17
0Y4A8044_edited.jpg

„Интелигенција плус карактер – тоа е целта на вистинското образование“.

The home for roller skating and amazing birthday parties!

781-857-1286

local skate rink
Kids skating

ABOUT US

Добредојдовте

Училиштето за извонредност Мартин Лутер Кинг, Џуниор, ги подготвува градинките до учениците од петто одделение на Спрингфилд за академски успех и ангажирано граѓанство преку инсистирање на ригорозна, предизвикувачка работа. Училиштето ја вклучува посветеноста на д-р Кинг за највисоките стандарди во стипендијата, граѓанското учество и идеалот на саканата заедница.

Since

2004

2x safer than a seesaw

3x safer than football

4x safer basketball

5x safer than bicycle 

white skate

Заедница

Училишна заедница изградена за учење.

Академици

Фокусирани на добро образование за сите.

Среќни студенти

Нашата цел е да имаме среќно тело на студенти!

ДОБРЕДОЈДЕ СТЕ

Откријте како да се регистрирате сега

Регистрација на билтенот

bottom of page